Online masterclass

Ouders als team

Leer écht contact te maken met elkaar

Jullie teamverband als (ex-)partners is de voedings­bodem waarop je kind tot bloei kan komen. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je écht contact? En hoe blijf je dat versterken? Juist in onze alledaagse drukte!

Wat de masterclass inhoudt
We zien elkaar online op 2 woensdag­avonden. Telkens anderhalf uur, van 20.15 tot 21.45 uur. Je leert onze 4-stappenmethode voor écht contact, we doen oefeningen en er is ruimte om vragen te stellen. Na afloop weet je precies welke woorden en zinnen je kunt gebruiken om contact te maken en houden met elkaar. Daar­naast weet je wat je eigen valkuilen zijn en hoe je dit vóór je laat werken in plaats van tegen je.

Voor wie?
Voor iedereen die ouder/verzorger is en het contact met een (ex-)partner in verbinding wil hebben en houden! Je kunt alleen deelnemen of met zijn tweeën.

  • Data: op diverse woensdagavonden
  • Tijd: 20.15 tot 21.45 uur
  • Kosten: € 65 p.p.
  • Verder: We werken met ZOOM. De groep bestaat uit ongeveer 10 ouders.

Betaal gemakkelijk met iDEAL. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Over de trainer

Bo Sijpkes
Bo stond voor de klas in het regulier en speciaal onderwijs. Levens­veranderende gebeur­tenissen motiveerden haar om als ondernemer actief te gaan werken aan emotioneel welbevinden in de maatschappij. Ze vindt dat het tijd is voor écht contact als basis. Door mensen te leren hun gevoelens te herkennen en erkennen en ernaar te handelen.

Deelname online masterclass

Helaas, er staan op dit moment geen masterclasses op de agenda.
Seintje krijgen als er weer data beschikbaar zijn? Schrijf je dan in voor onze mailupdates.